söndag 12 oktober 2008

Vem älskar Swerige

Det är inte ofta som jag ställer mig bakom Reinfeldt eller hans parti eller dess ungdomsförbund. Men i dag tänker jag göra det. För det vore förödand för en demokratiskt sinnad socialist att inte göra det.

I dag damp det ner ett flygblad i från Svenskungdom i brevlådan.
De hade som rubrik "Vem älskar Sverige" i tanken har de MUF´s kampanj "Jag älskar Sverige".

Det är varje demokratiskt sinnad medborgares skyldighet att mot arbeta dessa främlingsfientliga pizza och kebab ätande elementen i det Svenska samhället.
Det finns inget mer osvenskt än främlingsfientlighet. Sverige är en nation som så många andra byggt på invandring. För vad vore vi om inte vi hade tagit emot valloner eller öppnat våra dörrar till Hansan. Det är omöjligt att svara med en total ärlighet men troligen hade vi varit lika utvecklade och fattiga i sinnet som Svenskungdom.

Vi som verkligen älskar detta land öppnar vår dörr till ett mångfald. Till ett samhälle där vi alla kan bidra till det svenska samhällets utveckling. Många som kommer till Sverige har höga utbildningar och samtliga är rikt utrustade med erfarenheter och kunskaper som kan få Sverige att ta flera steg framåt.
Många av utomeuropeiskt födda som bor i Sverige i dag har en stark önskan om demokrati och tolerans och ett lika tänkande mellan människor. Med andra ord allt som de saknade i sitt hemland.

Det viktigaste vi demokratisktsinnade måste göra är att se till att människofientliga partier so Sverigedemokraterna inte får in en fot i det europeiskaparlamentet och i förlängningen in i Sveriges riksdag.

Så om DU älskar Sverige.
Se till att hålla SD utanför EU´s portar i valet 2009.
Gå och rösta bort SD i valet 2009. Rösta gärna rött men så läge du inte röstar Brunt (fascister och nazisternas färg under andra världskriget).

Inga kommentarer: